0:00

Un conflict banal, izbucnit între doi localnici din satul Poieni, comuna Piatra Şoimului, s-a încheiat cu o crimă sângeroasă. Un tânăr de 18 ani şi un vecin de-al său, în vârstă de 51 de ani, au vrut să bea împreună, în seara de 3 mai. S-au dus la un bar care era închis şi s-au luat la ceartă. Tânărul l-a lovit cu pumnii în faţă, iar bărbatul – care era băut -, l-a înjurat de tată. A fost, se pare, momentul care a declanşat o dorinţă necontrolată de răzbunare.

Crimă îngrozitoare: i-a sfărâmat capul, în „numele” tatălui mort, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTânărul s-a înarmat cu o coadă de topor şi a lovit, repetat şi cu forţă, numai în capul vecinului său. Până şi anchetatorii s-au îngrozit când au examinat cadavrul. Victima era desfigurată, toată faţa fiind o masă sângerândă de oase sfărâmate. Nu se mai cunoştea nici unde au fost ochii, nici unde a fost nasul.

Crimă îngrozitoare: i-a sfărâmat capul, în „numele” tatălui mort, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii l-au reţinut pe criminal, iar în această după-amiază îl vor duce la Tribunalul Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă. La audiere, ucigaşul a recunoscut fapta şi a declarat că dacă vecinul lui l-ar fi înjurat de mamă n-ar fi avut aceeaşi reacţie, însă tatăl lui e mort şi merită „respect”. (C.M.)

Articolul precedentL5B Arsenal Văleni-Stejarul Stăniţa, duel pentru play-off
Articolul următorL5A Voinţa Dochia- Zorile Urecheni, meciul rundei
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.