reclama autocenter

Astăzi, 17 august, Petrică Zamfir, primarul în funcţie al comunei Crăcăoani şi-a depus candidatura pentru un nou mandat, alături de consilierii PSD de pe lista Consiliului Local. Primarului Petrică Zamfir i-au fost alături la depunerea candidaturii soţia şi cele două fiice.

Am fost consilier local şi pe lista veche şi avem o echipă puternică şi acum. Avem o echipă care vrea să continue proiectele mari care se află acum în derulare. Ca profesor pot spune că şcolile din comuna noastră au fost sprijinite de către primărie. Locuitorii comunei Crăcăoani să aleagă cu mintea şi sufletul”, a declarat prof. Dionisie Savin.

Îl susţin pe domnul Petrică Zamfir pentru câştigarea celui de-al treilea mandat pentru că în toţi aceşti ani la primărie a dat dovadă că este un primar gospodar. Cu un om bun poţi să mergi la drum şi ar fi păcat să nu ducă la bun sfârşit proiectele pe care le-a început. Mesajul meu către cetăţenii din comună este să meargă la drum alături de primarul Zamfir, că nu vor greşi”, ne-a spus şi Vasilică Usturoi.

Despre intenţia de a obţine un al patrulea mandat de primar Petrică Zamfir ne-a declarat: „Sunt decis să câştig un nou mandat de primar pentru că faptele vorbesc pentru mine. Evident, unul din principalele motive pentru care m-am hotărât să candidez este şi acela că mai am proiecte pe care trebuie să le finalizez. Unele se află deja în derulare, altele sunt în fază incipientă, iar celelalte sunt în faza de finalizare. Mi-am ales o echipă de consilieri puternică, cu oameni valoroşi şi cu experienţă şi împreună cu ei vom pune umărul la dezvoltarea acestei comune. Comuna Crăcăoani are nevoie de continuitate la primărie, pentru a finaliza toate proiectele”.

C.T. STURZU

Articolul precedentO femeie are dosar penal pentru că „șoferul” era băut
Articolul următorMaria Vrînceanu, fost consilier local candidează independent la Consiliul Local Târgu Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.