Covaciu: „Mi-a plăcut ambianța de la Roman”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNou instalat la cârma formației feminine de handbal CSM Roman, antrenorul Gheorghe Covaciu a fost impresionat de atmosfera caldă creată de numeroși suporteri prezenți la meciul cu „U” Cluj, câștigat de nemțence cu 27-25.

„Mi-a plăcut ambianța de la Roman foarte mult mai ales că a fost un meci special pentru mine, deoarece am jucat contra unei foste echipe. Le mulțumesc spectatorilor pentru ajutorul pe care ni l-au acordat și-i așteptăm în continuare la sală„, a spus tehnicianul în vârstă de 59 de ani.

Gheorghe Covaciu vrea ca până la meciul de duminică, 13 noiembrie, de la Cetate Devatrans, să pună la punct unele aspecte privind îmbunătățirea jocului.

„Am început cu dreptul deși a fost cam greu și nu prea înțeleg de ce am avut acea căderea inexplicabilă pe final de primă repriză. Am primit și foarte multe goluri 6 contra 5. Cred că factorul psihologic e oarecum vinovat de aceste sincope care pot influența rezultatele sportive ale echipei. De acum încolo vrem să câștigăm toate jocurile indiferent cu cine jucăm”.

În clasament, CSM Roman este a noua din 14 competitoare, având 12 puncte acumulate în nouă etape. (Ana MOISE)

Articolul precedentPietreanca Miruna Stîngu premiată în Japonia
Articolul următorTaximetriști controlați la Piatra-Neamţ! Amendă pentru nepornirea aparatului de taxat!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.