0:00

Cotele echipelor îţi spun favorita?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiToate rezultatele unor partide au anumite cote asociate la pariurile sportive. Cotele sunt invers proportionale cu şansele de câştig. Cotele sunt stabilite la început de traderi, angajaţii caselor de pariuri care doar asta fac. Toţi operatorii mai mici vor ţine cont de cotele traderilor de la agenţiile cele mai puternice de pe piaţă şi îşi vor face propriile cote.

Casele de pariuri nu au niciun interes să ofere mereu cote reale, aşa că apelează mereu la cote comerciale atractive şi să asigure şi încasări mari pe termen scurt. Dacă te încântă mai mult partea de cazino, vezi bonusuri fara depunere cazino.

Se anticipează cât la sută din miza totală se va duce pe fiecare opţiune de pariere, se decide payout şi marja de profit, se fac calcule şi se aloca nişte cote unor rezultate posibile din partidele desfăşurate în diverse competiţii.

Cum trebuie să evaluăm cotele oferite de casele de pariuri?

Cam aşa stă treaba cu aceste cote şi cu mecanismul din spatele alocării şi stabilirii lor. Dar ce ne spun aceste cote? Cotele echipelor îţi spun favorita din start. Asta înseamnă că la cote mai mici vedea imediat favorită, la cote mari ştii că ai outsideri sau pierzătorii care nu prea mai au şanse reale de câştig, la fel şi toţi pariorii care vor continua să pună diverse sume de bani pe ei.

Cotele echipelor îţi spun favorita într-adevăr doar dacă au fost stabilite corect şi dacă vin de la case de pariuri serioase sau sunt oferite cu titlul de ponturi şi pronosticuri de către pariori cu experienţă, tipsteri. Da, ştii favorita dacă te uiţi pe cote, dar asta nu înseamnă că vei avea şi pariuri sigure şi că vei câştiga de fiecare dată când vei alege şi cotele mai mici sau mai multe evenimente bune sportive care au cote micuţe, în jur de 2.00.

Sunt cotele întotdeauna indicatorul perfect pentru pariuri?

Favorita s-ar putea să nu fie neapărat cea indicată de cote şi lucrurile se mai pot schimba pe teren, cotele trebuie să ţii minte mereu că sunt nişte supoziţii traduse matematic în nişte cifre, aşa că nu te baza deloc pe ele şi pe adevărul susţinut.

Cotele echipelor îţi spun favorita doar dacă le vezi pe mai multe site-uri ale caselor de pariuri şi dacă le compari, dacă intri pe site-uri cu statistici în funcţie de cote şi dacă ai de fiecare dată răbdare să te documentezi şi să vezi care e realitatea.

Deci data viitoare când mai vrei să pariezi renunţă să te mai iei după cote dacă vrei să vezi favorita şi analizează absolut toate datele şi partidele din trecut ca să ştii ce se va întâmpla pe teren şi să ai pariuri obiective şi realiste. Nu adăuga evenimente sportive pe biletul tău doar în funcție de cote. Cota cea mai mică nu înseamnă întotdeauna pariul câștigător.

ADV.

Articolul precedentAsemănări între bursă şi jocurile de noroc
Articolul următorProiect prin PNRR pentru prevenirea infecţiilor nosocomiale la Spitalul Târgu Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.