staff fccCu o zi înainte de reunirea lotului, s-a elucidat misterul noului antrenor al Ceahlăului. El este Costel Ilie, care s-a înscris la examenul de titularizare în învăţământ din această vară, dar nu s-a mai prezentat la proba scrisă, după ce şi-a validat dosarul la ISJ Neamţ şi a susţinut probele practice la LPS Piatra Neamţ. Costel Ilie a ales să revină pe banca tehnică a Ceahlăului, va colabora cu Mihai Ionescu şi Radu Lefter şi, cel mai probabil, va antrena mulţi jucători tineri proveniţi de la Centrul de copii şi juniori pe care i-a mai pregătit la prima sau a doua echipă a Ceahlăului, cum ar fi Ştefănescu, Popadiuc, Tăbăcariu, Margină sau Chitoşcă, pentru care nu s-a materializat nicio ofertă de transfer. Reunirea fotbaliştilor pietreni a fost fixată pentru miercuri, 22 iulie, la ora 11, la Stadionul Municipal „Ceahlăul”.

Pe partea administrativă, compartimentul economic a suferit modificări esenţiale, deoarece Iuliean Boghian şi Corina Ilie au ales să părăsească FC Ceahlăul SA, pentru a lucra într-o firmă privată. În același timp, sediul clubului a fost racordat la curent electric, iar acum are toate utilitățile. Cantina clubului este, însă, nefuncţională, toate bucătăresele fiind disponibilizate de conducerea clubului pietrean. În cazul în care se va hotărî ca perioada de acumulări fizice să se desfăşoare în localitate, în minihotelul de la arena pietreană, problema celor trei mese ale sportivilor va trebui rezolvată în alt mod, noroc că există firme de catering și chiar aproape de stadion, dacă e să fim riguroși.

Echipa a doua a făcut cerere de înscriere în Liga a III-a, în cazul că alte formaţii vor renunţa şi, în acelaşi timp, s-a cerut conducerii AJF Neamţ rezervarea unui loc în Liga a IV-a, având în vedere că, la finalul sezonului trecut, „satelitul” Ceahlăului a retrogradat din eşalonul trei.

Articolul precedentFurtună în Neamț: incendii și comunicații întrerupte (ŞTIRE ACTUALIZATĂ)
Articolul următorSe naște Ghidul solicitantului pentru Programul Operațional Regional
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.