Costel Ilie, antrenor în Liga I, la Concordia Chiajna, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAntrenorul pietrean de fotbal Costel Ilie face echipă cu Dan Alexa şi pe banca echipei de primă ligă Concordia Chiajna. Contractul său, la fel ca al lui Alexa, se va întinde pe o perioadă de doi ani şi jumătate.

„Este un nou drum. Am semnat cu o echipă care are condiţii bune de antrenament şi cel mai important pentru noi este să ne îndeplinim obiectivul şi să facem o bună impresie fanilor Concordiei Chiajna. E un progres pentru cariera mea de antrenor pentru că am luat-o gradat, am fost şi la Liga a III-a şi la Liga a II-a şi iată am ajuns în Liga I. Sperăm să confirmăm aşteptările”, a spus fostul fotbalist al Ceahlăului.

Obiectivul trasat antrenorilor proaspăt instalaţi este evitarea retrogradării. În prezent, Concordia ocupă locul al 12-lea din 14 competitoare cu 17 puncte.

„Cinci etape au mai rămas de disputat din retur şi programul jocurilor pentru Concordia este dificil. Sperăm totuşi să adunăm cât mai multe puncte şi în momentul în care începe play-out-ul să încercăm să facem diferenţa”.

Costel Ilie a petrecut Crăciunul la Piatra Neamţ alături de cei dragi. „Am fost foarte mult timp plecat fiind la ASA Târgu Mureş şi mi-am dorit foarte mult să stau cu familia. Reunirea Concordiei Chiajna are loc pe 5 ianuarie. Până atunci mă bucur de acest mic răgaz în mijlocul familiei”. (Ana MOISE)

Articolul precedentPensii Neamţ: Ce indemnizaţii rămân neschimbate până în februarie 2017
Articolul următorPietoni accidentați în ziua de Sfântul Ștefan
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.