Vicepresedintele Marian Costea

Conducerea administrativă a Ceahlăului i-a prezentat oficial pe vicepreședintele Marian Costea și pe directorul tehnic Marian Bondrea, alături de staff-ul tehnic.

”În ce mă privește sunt bucuros că mă alătur grupului de la Piatra Neamț. Este o premieră pentru mine, pentru că nu am antrenat în această zonă a țării și vreau să satisfac exigențele clubului. Vreau ca faptele noastre să vorbească. Noi trebuie să asigurăm mai mult decât ceea ce s-a realizat până la această dată”, a declarat directorul tehnic Marian Bondrea.

”Îl vom susține pe Costel Ilie din toate puterile noastre să aibă rezultate. Am venit pe locul 9. Eu cred că vom urca în clasament. Această bază sportivă este una dintre cele mai frumoase din țară”, a declarat, la rândul lui, vicepreședintele Marian Costea, care a mai spus că lotul echipei pietrene este unul care promite foarte mult.

Programul de pregătire al Ceahlăului este următorul: până pe 26 ianuarie, pe plan local, de duminică echipa intră în cantonament cu deplasare pe data de 19 ianuarie la București pentru vizita medicală la București, pe data de 20 ianuarie. Până pe 28 meciuri școală, apoi deplasarea la Novigrad (Croația) pentru Istria Winter Cup. (C.S.)

Articolul precedentVineri, la Galeriile “Lascăr Vorel”, Vernisaj Marinela Boicu
Articolul următorCarpatcement – Bilanţ cu bătaie pe termen lung