0:00

Coșarul vine gratis la bătrânii singuri și săraci, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFostul purtător de cuvânt al ISU Neamț, colonelul Ionică Stoica, s-a gândit să facă o acțiune utilă și umanitară, sâmbătă 24 septembrie, în contextul Zilei Naționale a Curățeniei, denumită neaoș ”Let s do it Romania”. Și, mergând în sensul celor care chiar fac lucrurile bine și gratis, va curăța 6-7 coșuri de fum, câte va reuși, la locuințele familiilor sărace și cele ale bătrânilor singuri.

În mod normal tariful este de 20 de lei metrul liniar, dar nu poți să/i iei unui om 100 de lei la un coș de 5 metri, așa că eu merg pe 50 de lei la casele cu un singur nivel și 100 de lei la cele cu etaj”, a declarat Ionică Stoica. ”Acum, dacă tot e Ziua Națională a Curățeniei, m-am gândit să fac și eu ceva util, mai ales că vine frigul și, în fiecare an, izbucnesc zeci de incendii din cauza coșurilor înfundate. Cine este din Piatra-Neamț sau din împrejurimi să mă sune și eu voi merge și voi curăța coșurile gratis. În principiu, mai mult de 7 nu am cum să fac, pentru că sunt adeptul lucrului de calitate și nu-mi bat joc”.

Cine are nevoie de serviciile lui Ionică Stoica și îndeplinește condițiile pe care el le-a enunțat, îl poate suna la numărul 0744245014.

 

C.M.

Articolul precedentGALERIE FOTO AURUL ŞI ARGINTUL ANTIC AL ROMÂNIEI
Articolul următorPROGRAM Bătălia pentru „Europene” se dă în Polivalenta din Piatra Neamţ!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Un om si un profesionist deosebit! Ma bucur si ma mandresc ca il cunosc! O actiune deosebita care il caracterizeaza pe deplin

Comentariile sunt închise.