ionica-stoicaFostul purtător de cuvânt al ISU Neamț, colonelul Ionică Stoica, s-a gândit să facă o acțiune utilă și umanitară, sâmbătă 24 septembrie, în contextul Zilei Naționale a Curățeniei, denumită neaoș ”Let s do it Romania”. Și, mergând în sensul celor care chiar fac lucrurile bine și gratis, va curăța 6-7 coșuri de fum, câte va reuși, la locuințele familiilor sărace și cele ale bătrânilor singuri.

În mod normal tariful este de 20 de lei metrul liniar, dar nu poți să/i iei unui om 100 de lei la un coș de 5 metri, așa că eu merg pe 50 de lei la casele cu un singur nivel și 100 de lei la cele cu etaj”, a declarat Ionică Stoica. ”Acum, dacă tot e Ziua Națională a Curățeniei, m-am gândit să fac și eu ceva util, mai ales că vine frigul și, în fiecare an, izbucnesc zeci de incendii din cauza coșurilor înfundate. Cine este din Piatra-Neamț sau din împrejurimi să mă sune și eu voi merge și voi curăța coșurile gratis. În principiu, mai mult de 7 nu am cum să fac, pentru că sunt adeptul lucrului de calitate și nu-mi bat joc”.

Cine are nevoie de serviciile lui Ionică Stoica și îndeplinește condițiile pe care el le-a enunțat, îl poate suna la numărul 0744245014.

 

C.M.

1 COMENTARIU

  1. Un om si un profesionist deosebit! Ma bucur si ma mandresc ca il cunosc! O actiune deosebita care il caracterizeaza pe deplin

Comments are closed.