0:00

Copil strivit de TIR, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident de circulație soldat cu rănirea gravă a unui copil de 14 ani a avut loc joim 15 decembrie, în localitatea Gherăieștii Noi. Evenimetul a avut loc în jurul orei 16:10, pe DN2-E85.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 41 de ani, cetățean turc, conducea un ansamblu de vehicule pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi acroșat o minoră, în vârstă de 14 ani, din Gherăiești, ce se deplasa cu bicicleta“, a anunțat Poliția Neamț.

În urma impactului minora a fost rănită grav, iar medicii de la Ambulanță au diagnosticat-o cu traumatism cranio-cerebral și pierderea cunoștinței, strivirea gambei stângi și traumatism abdominal. Specialiștii au luat decizia transportului pacientei la Spitalul de copii “Sfânta Maria“ din Iași.

Polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal cu acuze de săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

(G.S.)

Articolul precedentLucrările de la evaluarea națională și bacalaureatul 2023 ar putea fi corectate digital
Articolul următorDSV Neamț. Restricții și reguli în zona focarului de gripă aviară cu 28 lebede moarte
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.