ambulanta 06Un copil, în vârstă de un an şi 6 luni, a suferit, miercuri, 9 decembrie, o intoxicaţie, catalogată de ISU Neamţ ca fiind “uşoară”, cu dioxid de carbon!

Incidentul s-a produs pe fondul unui incendiu izbucnit la o locuinţă din localitatea Vădurele, comuna Alexandru cel Bun.

“La locul indicat, s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă și spumă şi o ambulanţă TIM. La sosirea forţelor la locul intervenţiei, s-a constatat că incendiul se manifesta în interiorul locuinţei, la un dulap cu haine. Forţele de intervenţie au lichidat incendiul, în urma căruia au ars dulapul cu haine, un televizor cu tub şi o vitrină de lemn. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit electric datorat unui cablu electric defect”, precizează ISU Neamţ.

Echipajul TIM a acordat asistenţă medicală copilului şi l-a transportat ulterior la spital.

Tot miercuri, dar dimineaţă, s-a mai produs un incendiu la un coş de fum din comuna Pângăraţi, sat Preluca.

“La locul intervenţiei s-au deplasat 8 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor calificat. Forţele de intervenţie au lichidat în scurt timp incendiul, nefiind produse pagube. Cauza probabilă a incendiului:coş de fum necurăţat”, mai precizează ISU Neamţ. (ZCH NEWS)