Copil de 2 ani, victimă într-un accident în Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident de circulație care a avut loc pe 10 septembrie în municipiul reședință de județ s-a soldat cu rănirea unui minor în vârstă de 2 ani. Evenimentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112 înregistrat în dispecerat în jurul orei 16:20, polițiștii fiind solicitați pe strada Dimitrie Leonida.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit faptul că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 58 de ani, din Alexandru cel Bun, conducea un autoturism, pe strada Dimitrie Leonida, nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie în vârstă de 31 de ani, din Piatra Neamț, care ar fi avut aceeași direcție de deplasare”, conform IPJ Neamț.

În urma impactului violent a rezultat rănirea unui copil în vârstă de 2 ani, pasager în ultimul autoturism. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă.

(G.S.)

Articolul precedentStart în noul an școlar 2023-2024
Articolul următorDaune reduse de la 1,5 milioane de euro la 300.000 de euro în cazul unui accident grav
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.