0:00

Copil de 2 ani opărit la baie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn minor în vârstă de 2 ani din localitatea Dumbrava Roșie, a ajuns la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, în urma unui accident casnic. S-a întâmplat pe 20 aprilie, când mama minorului a decis să-i facă baie copilului. În momentul în care femeia spăla copilul, acesta a întins mâna către robinet și a reușit să-l dea pe apă caldă. Jetul de apă fierbinte i-a provocat răni, fiind solicitat ajutor prin numărul unic de urgență 112.

A intervenit un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Neamț, minorul fiind diagnosticat cu arsură termică gradul I-II pe aproximativ 20% din suprafața corporală: torace anterior, regiunea pelvină, braț și coapsa stângă. Micul pacient a ajuns la Unitatea Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț. Ulterior cadrele medicale au decis transferul la clinica din Iași, secția Chirurgie plastică.

(G.S.)

Articolul precedentCase de marcat la automatele comerciale: amenzile ajung la 10.000 de lei
Articolul următorMugur Cozmanciuc, deputat PNL: „Particip la misiunea de observare a alegerilor prezidențiale din Macedonia de Nord”
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.