reclama autocenter

Cei doi copii, ambii în vârstă de 7 ani, căutați de poliție de câteva zile atât în Roman, cât și în împrejurimi, n-au fost găsiți încă. Criminaliștii au realizat un portret robot al lui Constantin Poiană și au intrat în posesia unei fotografii a lui Claudiu Andrei Dobrin. Ambele imagini au fost făcute publice, în speranța că i-ar putea vedea cineva pe copii. Băieții au plecat de acasă în ziua de de 9 septembrie și de atunci nimeni nu știe nimic despre ei. Polițiștii i-au dat în consemn și în urmărire la nivel național.

Claudiu Andrei Dobrin are înălţimea de 1,30 metri, greutatea de 30 kilograme, ochii căprui, faţa rotundă, tenul închis, părul şaten scurt drept, dentiţie incompletă. La data dispariţiei era îmbrăcat cu trening de culoare gri, iar în picioare purta espadrile albastre.

Constantin Poiană are înălţimea de 1,10 metri, greutatea de 30 kilograme, ochii albaştri, faţa ovală, tenul deschis, fruntea mijlocie, părul blond scurt drept, iar ca semn particular are un neg deasupra buzei, în partea dreaptă. La data dispariţiei era îmbrăcat cu blugi albaştri, o bluză multicoloră (galben roşu,verde) în dungi, tricou culoare închisă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea celor doi minori sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112 sau la 116.000 – numărul unic european pentru sesizarea dispariţiilor de copii, ori să anunţe cea mai apropiată unitatea de poliție. Este posibil ca băieții să cerșească pe undeva, având în vedere că unul dintre ei a mai plecat de acasă în acest scop și în trecut. (C.M.)

Articolul precedentUn milion și jumătate de lei furați din banii pensionarilor în 2 ani
Articolul următorZiua pompierilor fără colonelul Nițică. Galerie foto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.