0:00

ACTUALIZARE Copiii au fost găsiţi! Băieţelul era decedat!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: În cursul acestei dimineți (21 aprilie), în jurul orei 8:30, fetița, în vârstă de 4 ani, care dispăruse în data de 19 aprilie, din localitatea Micești (Vaslui), a fost găsită în zona pădurii, în stare de șoc. A fost preluată imediat de un echipaj medical pentru acordarea asistenței medicale. La scurt timp, a fost găsit și verișorul copilei, însă, din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, informează ISU Vaslui.

„Încă de la anunțarea dispariției, echipele mixte formate din pompieri, polițiști, jandarmi, militari și voluntari au cercetat pădurea din apropierea locului dispariției copiilor. La acțiunile de căutare forțele de intervenție au utilizat și câini de urmă, iar pe parcursul nopții au fost folosit autospeciala prevăzută cu tehnică de termoviziune și aparate de vedere pe timp de noapte. În cursul zilei de 20 aprilie a fost solicitat în sprijin un elicopter MAI dar din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile acesta a putut fi ridicat de la sol abia în cursul acestei dimineți. Eforturile salvatorilor au fost îngreunate de lăsarea întunericului, suprafața mare de căutare, terenul accidentat, zona de deal împădurită, dar și de ploaia abundentă. În continuare, vor fi efectuate cercetări cu privire la împrejurările în care s-a produs dispariția celor doi, fiind luată în considerare inclusiv neglijența părinților”, potrivit comunicatului ISU Vaslui.

Peste 500 de pompieri, polițiști, jandarmi, militari și voluntari au fost implicați zilnic în căutarea celor doi minori din Micești (Vaslui), dați dispăruți marți, 19 aprilie. (ZCH NEWS)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: Polițiștii din judeţul Vaslui caută o fetiţă, în vârstă de 4 ani, din satul Micești (Gherghești).

Minora a dispărut de la domiciliu, împreună cu un băieţel, în vârstă de 3 ani, verişorul său.

Potrivit unui comunicat al IPJ Vaslui, polițiștii au fost sesizați că, „în după-amiaza zilei de 19 aprilie, Adina Petronela Olaru, de 4 ani, a dispărut din satul Micești, comuna Gherghești, împreună cu un alt minor, în vârstă de 3 ani. Pentru căutări, pe raza comunei Gherghești sunt organizate echipe mixte formate din polițiști, jandarmi și pompieri, sprijinite de cetățeni din localitate”.

Familia băiețelului nu a putut pune la dispoziția polițiștilor o fotografie. Persoanele care pot oferi informații care să conducă la găsirea minorilor sunt rugate să sune la numărul unic de urgență – 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție. (ZCH NEWS)

Articolul precedentElevi de aur: Fizica, disciplina la care olimpicii nemțeni sclipesc
Articolul următorŞcoala Altfel: Concurs inedit de majorete
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.