Control pentru prevenirea furtului de animale: Amenzi de 20.000 lei în târguri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiO acțiune de control în târguri derulată în acest week-end de polițiștii nemțeni împreună cu inspector sanitari s-a soldat cu 28 de amenzi, în valoare de 20.000 lei.

Verificările au vizat respectarea normelor sanitare și prevenirea furtului de animale, în principal, dar polițiștii au urmărit și alte nereguli.

Control pentru prevenirea furtului de animale: Amenzi de 20.000 lei în târguri, ZCH NEWS - sursa ta de informații10 dintre amenzi au fost date celor care nu purtau măști, 6 vânzători au fost amendați pentru încălcarea normelor veterinare, 7 pentru că nu aveau case de marcat, două dintre amenzi au fost date pentru nereguli rutiere și un șofer a rămas fără permis. „În perioada 13-14 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publica Neamț, în cooperare cu cei din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Economice, polițiști rutieri și polițiști din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au desfășurat în mai multe târguri din județul Neamț o acțiune pentru verificarea măsurilor de protecție sanitară, pentru prevenirea și combaterea furturilor de animale și a răspândirii pestei porcine africane la porcii domestici. Totodată, pe parcursul desfășurării acțiunii polițiștii au constatat 3 infracțiuni la Legea nr. 84 din 1998 privind mărcile și indicațiile geografice”, a declarat Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

B. CĂLIAN

Articolul precedentTRADIȚII. Începutul Postului Crăciunului
Articolul următor179 de cazuri COVID-19 în regiunea Nord Est