Controale în Piaţa Centrală Piatra Neamţ! Trei femei cercetate penal!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiZiua de 18 octombrie a fost una de mari emoții pentru comercianții din Piața Centrală din Piatra-Neamț. Vestea că se face control s-a răspândit relativ repede, iar cei care au apucat și-au luat tălpășița înainte de a fi ”vizitați” de echipele de polițiști, jandarmi și reprezentanți ai Vămii Iași. Se vede că trei femei n-au reușit să se miște suficient de repede.

”La standurile deținute de 3 femei cu vârste cuprinse între 33 și 66 de ani, au fost identificate 347 de pachete de țigări (6.940 de țigarete) având aplicate timbre de provenienţă Republica Moldova, Ucraina sau neavând timbru de provenienţă”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

”Cele 6.940 de ţigarete au fost ridicate în vederea confiscării, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006”. (C.M.)

Articolul precedent220.000 lei amenzi pentru angajatori „uituci”
Articolul următorZiua a III-a de concurs: Toți admiși ca directori!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.