Contraperformanţele VCM-LPS supără sponsorii: „Scoate-mi sigla de pe tricou!”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEvoluția slabă a voleibaliștilor de la VCM-LPS Piatra Neamț începe să nemulțumească pe toată lumea, inclusiv sponsorii, spune Constantin Niță, directorul executiv al echipei.

„Toată lumea-i supărată. Sponsorii îmi spun: «Măi băiatule, dacă nu ai rezultate, nu mai veni pe la noi». Și mi se pare corect. Mofturile noastre de vedete de doi lei și cincizeci de bani nu corespund cu interesele celor care ne sprijină financiar și mă aștept ca aceștia să-mi spună: «Scoate-mi sigla de pe tricou!»”.

În 7 partide, Răileanu și compania nu au obținut decât o singură victorie, și aceea înregistrată destul de greu, 3-2 cu CSM București. Ei sunt ultimii în clasament cu două puncte. În privința meciurilor din faza a doua a Cupei României, Constantin Niță a spus că ambele manșe cu Știința Explorări Baia Mare vor avea loc în deplasare.

„Vom juca la Baia Mare, pe 21 și 22 noiembrie. În căderea asta liberă în care ne aflăm, pretenții în Cupa României ne mai trebuie. Păcătuim în campionat, campionatul ne interesează, nu Cupa”.

Înainte de juca la Baia Mare, VCM-LPS înfruntă, sâmbătă, 19 noiembrie, în deplasare campioana en-titre SCMU Craiova, în cadrul etapei a opta a Diviziei A1. (Ana MOISE)

Articolul precedentRețea organizată de țepari de 4,5 milioane euro, cu o ”săgeată” în Neamț
Articolul următorCUPA ROMÂNIEI: Jucătorii Voinţei Bozieni au confundat fotbalul cu boxul!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.