Contractul Troleibuzul – Urbtrans, semnat de ambele părți, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCei de la Troleibuzul ar putea reintra în legalitate începând de mâine, 15 septembrie, dacă vor primi astăzi licențele de transport de la Urbtrans.

„Ieri, la finalul programului, am primit contractul semnat și de cei de la Troleibuzul, cu o serie de obiecțiuni care vor fi discutate în perioada următoare. Pentru a le elibera astăzi licențele le-am cerut să-mi trimită și documentele care atestă starea vehiculelor ce vor fi folosite pe trasee. Odată primite respectivele documente și studiate, le voi elibera, în cursul acestei zile, și licențele de transport pentru ca, de mâine, să poată opera în legalitate”, a declarat Adrian Grigoraș, directorul general al ADI Urbtrans.

În ceea ce privește modul în care va fi calculată subvenția pe care cei de la Troleibuzul o vor primi de la Consiliul Județean lucrurile nu sunt stabilite încă. „Subvenția nu era precizată clar în contractul semnat, ci este lăsat loc liber urmând ca, în această perioadă, să aibă loc discuții pentru a se stabili care va fi modul de calcul”, a adăugat Adrian Grigoraș.

Vechiul contract dintre Urbtrans și Troleibuzul a expirat din 6 septembrie, însă compania de transport a continuat să opereze pe trasee spunând că nu poate bloca activitatea pentru că ar afecta călătorii. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentCupa Muncipiului Piatra Neamţ: Unic învinsă de Ştiinţa Bacău
Articolul următorPatru medalii de aur aduse României de vinul de Cotnari
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. In legatura cu a „afecta calatorii”. daca in troleibuz este afisat tariful : 0-9 km 3 lei, dece conducatorul acestuia obliga calatorul sa cumpere bilet de 5 lei ?!

Comments are closed.