vama albitaPolițiști de frontieră din Vaslui au descoperit 2.660 țigarete de proveniență Republica Moldova, în compartimentul motor al unui autocar, se precizează într-un comunicat de presă. În ziua de 20 august, pentru valorificarea unei informații deținute la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui, polițiști de frontieră din cadrul serviciului au organizat și desfășurat o acțiune punctuală pentru prevenirea și combaterea contrabandei. În timpul acțiunii desfășurate, în jurul orei 17.30, poliţiştii au oprit pentru control, pe direcţia Albița – Iași, în punctul “intersecția Ghermănești”, un autocar înmatriculat în județul Iași, condus de cetățeanul român Nicolae R., în vârstă de 51 de ani, care era însoțit, în calitate de ajutor conducător auto, de cetățeanul român Ion U., în vârstă de 51 de ani.

“La controlul amănunțit efectuat asupra autovehiculului și persoanelor au fost descoperite ascunse în compartimentul motor al autovehiculului, 2.660 țigarete cu timbru de acciză Republica Moldova, stabilindu-se că acestea aparțineau lui Ion U. Autovehiculul a fost condus în P.T.F. Albița unde, conform prevederilor legale, a fost luată măsura sancționării contravenționale a lui Ion U. cu amendă în valoare de 5.000 lei și reținerii țigaretelor în valoare totală de 1.729 lei”, a declarat purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui, inspector principal de poliție Irina Mirică. (ZCH NEWS)

Articolul precedentFocuri de armă pentru reţinerea unor contrabandişti!
Articolul următorDeputat Mugur Cozmanciuc: “Un Guvern PNL va avea drept scop scoaterea Moldovei de pe harta regiunilor slab dezvoltate din Uniunea Europeană”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.