0:00

Continuă distribuirea tichetelor sociale acordate prin programul „Sărbători pentru Seniori”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDirecția de Asistență Socială a municipiului Piatra-Neamț a reluat de astăzi, 7 mai, distribuirea tichetelor sociale pentru persoanele vârstnice din municipiul Piatra-Neamț cu vârsta de peste 65 de ani, a căror pensie nu depășește 1281 lei/ lună și nu au alte venituri (indemnizații, etc.).

Tichetele pot fi ridicate de luni până joi, în intervalul orar 8:30 – 16:00 și vineri, între orele 8:30 – 13:30, de la Depozitul Local de pe strada Izvoare, nr. 151K, cartier Speranța. Până în prezent, din cele 1.000 de tichete s-au acordat 170, iar distribuirea continuă timp de 15 zile calendaristice, după Sărbătorile Pascale, în limita stocului rămas.

Ridicarea tichetelor sociale se face prin prezentarea actului de identitate și al cuponul de pensie din luna anterioară. În cazul în care persoana vârstnică nu se poate deplasa și întrunește condițiile de acordare, tichetele pot fi ridicate de  un membru al familiei cu prezentarea documentelor sus menționate.

Conform prevederilor Hotărârii de Consiliu Local, seniorii cu domiciliul în municipiul Piatra-Neamț vor primi tichete sociale, în cuantum de 100 lei, atât în preajma Sărbătorilor Pascale, cât și în perioada Crăciunului, în vederea achiziționării de produse de igienă, medicamente și articole de îmbrăcăminte. Pentru mai multe detalii și informații, puteți accesa aici.

Direcția de Asistență Socială Piatra Neamț

Articolul precedentAvertizare cod galben de furtuni și vijelii pentru întreaga regiune de Nord Est
Articolul următorVIDEO. FOTO. Căprioară salvată de pompieri în municipiul Piatra Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.