0:00

Constantin Iacoban și-a semnat ordinul de încetare a mandatului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDemiterea grăbită și, oarecum, forțată, a președintelui Consiliului Județean (CJ) Neamț, Constantin Iacoban, s-a încheiat cu semnătură lui… Constantin Iacoban.

Astăzi, 20 ianuarie, cu puține minute înainte de a încheia programul de lucru, acesta a semnat, pentru ultima dată, un document în calitate de președinte al CJ Neamț: ordinul de încetare a mandatului pe care l-a obținut prin votul alegătorilor în legislativul județean, în iunie 2012.

Emis încă de marți seara, Ordinul Prefectului de Neamț, prin care mandatul lui Iacoban a luat sfârșit, i-a parvenit fostului președinte de CJ cu câteva minute înainte de încheierea programului și a activității din administrația județeană. „Ce să spun… e un moment greu, pentru că se încheie încă un capitol din viața mea! Nu mi-e simplu să trec de la una la alta, dar viața te obligă să ajungi în diverse ipostaze! Dar azi e ziua în care vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături și cu care am căutat să fac echipă într-un an și două luni, cât am condus Consiliul Județean Neamț. Îi mulțumesc doamnei secretar general Daniela Soroceanu, pentru tot sprijinul acordat pe partea juridică. Le mulțumesc celor doi vicepreședinți, cu care am urmărit să fac echipă și să facem astfel încât treaba să meargă bine. Le mulțumesc directorilor, șefilor de servicii, de birouri, consilierilor personali, le mulțumesc tuturor celor din CJ, pentru că împreună am făcut tot ce ne-a stat în putere, pentru binele județului. Nu am simțit vreun coleg potrivnic și pentru asta vreau să știe toți că le rămân prieten. Vă mulțumesc, colegi din administrația județeană! Vă mulțumesc!“, au fost ultimele cuvinte ale lui Constantin Iacoban, ca președinte a CJ Neamț, după semnarea ordinului prin care și-a încheiat activitatea din fruntea legislativului nemțean.

Andreea Amariei

Articolul precedentUn poliţist a refuzat şpaga de 1.500 lei * „Ofertantul” e cercetat pentru dare de mită!
Articolul următorACTUALIZARE Acțiune în forță a DNA în Iași și Botoșani
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.