0:00

ACTUALIZARE Acțiune în forță a DNA în Iași și Botoșani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: Percheziţiile au loc la Primăria oraşului Hârlău, la Ocolul Silvic Hârlău şi la Biroul de Evidenţă a Populaţiei, relatează www.stiripesurse.ro.

Potrivit surselor judiciare, se fac cercetări în legătură cu infracţiuni de luare şi dare de mită, dar şi de abuz în serviciu, presupus a fi săvârşite de funcţionari în legătură cu îndeplinirea sau neîndeplinirea atribuţiilor de serviciu. (ZCH NEWS)

*******

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în anul 2015.

În cursul zilei de 21 ianuarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 19 locații situate în județele Iași și Botoșani, din care trei sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.” (ZCH NEWS)

Articolul precedentConstantin Iacoban și-a semnat ordinul de încetare a mandatului
Articolul următorVedeţi un om care îngheață pe stradă? Sunaţi la Asistență Socială!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.