Joi, 23 martie, de la ora 19:00, Teatrul Tineretului va juca spectacolul „APROAPE”, de John Cariani, regia Vlad Cristache, pe scena Centrului Cultural „Reduta”, din Brașov.

Această creație a fost aleasă ca spectacol de gală, în deschiderea Festivalului Național de Teatru pentru Liceeni „Amprente”.

O nouă reprezentație a spectacolului „Sfârșitul jocului”,de Samuel Beckett, în regia lui Szabo K. Istvan, va avea loc vineri, 24 martie, de la ora 19:00, în Sala Mare a Teatrului Tineretului.

Spectacolul „Un stejar” programat sâmbătă, 25 martie, de la ora 19:00, pe scena TT avându-l ca invitat special pe actorul Constantin Cojocaru, va fi cedat campaniei naţionale „Artiştii pentru artişti”, urmând ca încasările rezultate din vânzarea de bilete să fie donate artiştilor care au nevoie de sprijin financiar. În urma apelului UNITER, 9 teatre din Bucureşti şi 18 teatre din ţară au programat pe tot parcursul lunii martie, şi nu numai, spectacole de teatru ale căror încasări vor alimenta Fondul de Solidaritate Teatrală, fond special constituit pentru întrajutorarea artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă.

„Se anunţă o lună martie plină de spectacole şi vă invităm cu inima deschisă să veniţi la teatru! Ştim cu toţii că fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverenţă pentru munca actorilor, ci şi un ajutor concret”.  (Dorina Chiriac, ambasador al Campaniei „Artiștii pentru artiști”).

Alătură-te Campaniei, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

Program Agenție Teatrală

Marți-Vineri: 11-12 și 16-19 , Sâmbătă- Duminică: 16-19

Telefon: 0233/211.036, 0752/149735

E-mail: rezervarebiletett@gmail.com

Pentru rezervări, scrieţi la adresa de e-mail (de luni până vineri) sau telefonaţi la numerele mai sus menționate. Pentru a fi valabile, biletele aferente rezervărilor trebuie achitate cu două zile înaintea spectacolului. (A. MOISE; FOTO: Teatrul Tineretului)

Articolul precedent22 martie: Ziua Mondială a Apei – Apa și apa uzată
Articolul următorTrenuri blocate din cauza protestelor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.