0:00

Consilierul județean USR Maria Apostol, un posibil candidat la șefia Consiliului Județean Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDacă partidele considerate mari în Neamț, PSD, respectiv PNL, par să aibă candidați condamnați să intre în lupta electorală, Daniel Harpa și George Lazăr, partidele mici caută și ele oameni care să intre în această luptă deloc ușoară și deloc ieftină.

Uniunea Salvați România Neamț pare să aleagă o altă calea decât cea clasică, președintele candidează la președinția Consiliului Județean, organizând o competiție internă, la fel ca și acum 4 ani. Maria Apostol, lidera grupului consilierilor județeni ai partidului, și-a exprimat, în emisiunea „Cafeaua de dimineață” de la mesagerulneamt.ro, dorința de a participa la această competiție internă. Este primul anunț de acest gen în USR Neamț. Momentul discutat este la finalul emisiunii, care poate fi vizionată integral aici.

(V.B.)

Articolul precedentVin ninsorile: meteorologii au emis o informare de vreme rea
Articolul următorȘtire actualizată. Ministerul Sănătății declară epidemie de rujeolă la nivel național. Nu sunt cazuri înregistrate în Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.