pietricica turism

Un bărbat de 37 de ani, din județul Vrancea, a fost ridicat de polițiști, în ziua de 13 februarie, de la o mănăstire din Vînători, Neamț, și condus la Penitenciarul Bacău. Pe numele lui exista un mandat european de executare a unei pedepse de 3 ani și 8 luni de închisoare, iar poliția îl căuta din noiembrie 2017.

“În fapt, acesta a fost condamnat pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, fără a deţine permis de conducere şi cu o îmbibaţie alcoolică de 2,60 g/l alcool pur în sânge”, a precizat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Tot în ziua de 13 februarie, polițiștii au identificat un bărbat de 29 de ani, din Sagna, condamnat la 2 ani şi 8 luni de închisoare cu executare, pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. În iulie 2016, tânărul a sustras un autoturism pe care l-a condus, deși avea permisul de conducere anulat. Bărbatul a fost condus şi încarcerat la Penitenciarul Bacău. (C.M.)