0:00

Condamnări în dosarul droguri la colet, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMagistrații din cadrul Tribunalului Neamț s-au pronunțat în dosarul droguri la colet, iar cei doi acuzați au primit pedepse fără executare. Ambii au foat condamnați la câte 2 ani și 3 luni de închisoare pentru care s-a dispus suspendarea sub supraveghere.

Cei doi, un bărbat și o femeie, au de respectat o serie întreagă de obligații, altfel pot ajunge după gratii. ”Atrage din nou atenţia inculpaților asupra dispoziţiilor art. 215 alin. 7 Cod procedură penală, potrivit cărora, în caz de încălcare cu rea credinţă a obligaţiilor care le revin, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive, în condițiile legii”, conform Tribunalului Neamț.

Cuplul a intrat în atenția oamenilor legii la început de iulie 2022 când a ridicat de la sediul unei firme de curierat mai multe colete ce conțineau circa un kilogram de cannabis și 75 de ml de metadonă, moment în care au fost prinși în flagrant. Ulterior au fost arestați, apoi măsura preventivă a fost înlocuită cu arestul la domiciliu, după care au ajuns în control judiciar. Decizia Tribunalului Neamț nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău.

Mai multe amănunte despre acest caz puteți citiți aici.

(G.S)

Articolul precedentControale ITM Neamț la firmele ce dețin obiecte pirotehnice
Articolul următorBobotează fără cruce de gheață la Bicaz
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.