marcoci-danielaAcum vreo 45 de zile, o veste bună ajungea la Spitalul de Pneumoftiziologie de la Bisericani: postul de director medical, scos la concurs, avea și un câștigător, în persoana actualului director adjunct al DSP Neamț, doamna Daniela Marcoci. Bucuria era cu atât mai completă cu cât doamna doctor mai fusese pe funcția respectivă vreo 10 luni (în perioada 2013-2014), de unde a plecat la DSP.

Direcotrul DSP Neamț, dr. Dan Morenciu, întrebat pe cine vede în postura de adjunct în continuare, ne-a răspuns că pe… Daniela Marcoci, care a ales să nu plece la Bisericani, deși a dat concurs și l-a și luat.

Pentru cei îngrijorați că s-ar fi făcut risipă de bani publici cu organizarea concursului, avem un răspuns. Dacă nu s-au plătit anunțuri, membrii comisiei din partea DSP nu au fost remunerați. Deci, cum s-ar spune, concursul nu a făcut rău nimănui și nu a avut niciun fel de urmări.

Ar mai fi de luat în seamă și o altă ipoteză, că Daniela Marcoci a făcut un fel de antrenament înaintea adevăratului concurs pe care și-l dorește, de director al DSP.

Valentin Bălănescu

foto: Spitalul Bisericani

Articolul precedentDe la 1 octombrie, un nou proiect: “Şcoli prietenoase cu natura”
Articolul următorCopia la indigo a Grupării Neda, destructurată de polițiști
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.