0:00

Concursul de directori de școli în Neamț: 22 de profesori picați și două contestații la testul grilă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPână astăzi, 20 februarie, au fost depuse două contestații la testul grilă din a doua rundă de concurs de ocupare a funcțiilor de conducere vacante din școlile din Neamț. Sunt 22 de profesori care au note între 4,40 și 6,80, din 61 care au participat, iar un candidat a renunțat după ce a primit subiectele. Marți, 22 februarie, vor fi publicate notele finale, dar nu se așteaptă modificări mari după verificarea celor două lucrări, corectarea făcându-se cu șablonul și baremul alături, în fața candidatului.

Conform calendarului, concursul va continua în perioada 4-8 martie cu depunerea opțiunilor pentru posturile de conducere. Concurența va fi mare, nu doar fiindcă sunt mai mulți candidați decât cele 52 de funcții vacante, din care 35 de director și 17 de director adjunct. Ci și pentru că sunt posturi în câteva școli importante din Neamț, cum sunt cele din Piatra-Neamț, Roman și Târgu Neamț (detalii aici ). Candidații rămași în concurs vor putea să-și aleagă doar 3 școli, de această dată, din lista cu posturi vacante:

Lista-posturi-de-director-si-director-adjunct-pentru-care-se-organizeaza-concurs_ianuarie-aprilie-2022

Interviurile sunt programate în perioada 16-25 martie, urmate de contestații și alegerea definitivă a funcțiilor. Rezultatele vor fi validate în data de 31 martie și deciziile de numire – pentru noii directori promovați prin concurs, dar și a celor care vor rămâne interimari sau vor fi schimbați – se va face în data de 4 martie. Rămâne de văzut dacă Ministerul Educației va mai organiza o a treia etapă de concurs pentru ocuparea funcțiilor ce vor rămâne vacante din 19 aprilie 2022.

C.I.

Articolul precedentCabinet stomatologic la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă din Târgu Neamț
Articolul următorȘtire actualizată. Băieţelul de 2 ani bătut cu bestialitate de mamă şi concubin a murit