Inspectorat Scolar01

Inspectoratul Școlar Județean Neamț anunță pe site-ul propriu că, în perioada 20 august-10 septembrie 2014, are loc înscrierea candidaților la concursul național de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea corpului național de experți în management educațional. Primul pas pentru aplicare este înscrierea online, ce are loc între 20-29 august 2014, și se face relativ simplu, prin completarea formularului de selecție disponibil la adresa http://cneme.edu.ro/înscriere. Lista candidaților admiși după etapa de selecție online va fi publicată pe 29 agust 2014, pe site-ul www.isjneamt.ro.

Candidații admiși în urma acestei prime etape își vor depune portofoliile cu documentele prevăzute la art. 7 din Metodologia privind organizarea și desfășurarea concursului de selecție a cadrelor didactice pentru constituirea corpului național de experți în management educațional la Inspectoratul Școlar Județean Neamț conform programului: 1-4 septembrie între orele 9 și 15; 5 septembrie între orele 9 și 13; 8-10 septembrie între orele 9 și 15. În județul Neamț, pentru dobândirea calității de membru al corpului de experți în management educațional sunt scoase la concurs 30 de locuri. Rezultatele finale vor fi afișate pe 19 septembrie 2014, iar în perioada 22-26 septembrie se vor putea depune eventuale contestații. (V.B.)

Articolul precedentLocuitorii din Vânători avertizați să selecteze gunoiul
Articolul următorCald în august, ploi în septembrie

1 COMENTARIU

  1. Oare mai e vreun cadru didactic care sa nu fie expert in management???? Doar managementul ista ii la indemana oricui si oricinew poate sa-l implementeze in invatamant….. ; daca si stan este dottore in management… ce sa mai zicem?????? suntem curiosi sa-i vedem teza sa de doftorat, ca modul prin care a cumparat acest titlu il cam stim….

Comments are closed.