Astăzi, 29 iunie 2018, Spitalul Județean Neamț a primit dosarele celor interesați să devină directorul financiar al unității, post pentru care se organizează concurs.

Până la ora limită, 13, ”dosarele” au fost, de fapt, unul singur, al actualului titular.

Din câte știu, doamna director Maricica Drăgan s-a înscris. Au mai fost persoane care s-au interesat de acest concurs, dar, până la urmă, este un singur candidat”, a declarat dr. Cristina Iacob Atănăsoaie, managerul interimar al spitalului.

Maricica Drăgan ocupă această funcție de la sfârșitul anului 2012 și și-a exprimat dorința de a participa la acest concurs (detalii aici). În condițiile în care este singurul candidat, actualul director este scutit de elaborarea proiectului economic și va susține doar proba scrisă de verificare a cunoștințelor din legislația postului. ”Eu mi-am depus dosarul astăzi, în termenul stabilit pentru acest concurs”, a declarat directorul Maricica Drăgan.

Examenul scris va avea loc pe 11 iulie, subiectele urmând a fi concepute de comisia de concurs exact înaintea orei 11, anunțată pentru începerea probei. (C.I.)