0:00

Concurs de împrejurări politice: consilierul local Ghineț devine director de logistică la Publiserv, ZCH NEWS - sursa ta de informații
PMP are mere și DIRECTORI

Consilierul local Marius Ghineţ de la PMP renunţă (după cum presa anunțat de mult timp) la statutul de ales local pentru un post în cadrul SC Publiserv Piatra Neamţ, societate a Consiliului Local Piatra Neamţ. Adică, tot în marea familie a intereselor locale, dar, este drept, pe o retribuție mult mai mare. Consilierii locali pietreni vor lua act de demisia sa din funcţia de consilier în şedinţa Consiliului Local Piatra Neamţ din data de 27 februarie.

Marius Ghineţ spune că pleacă din Consiliul Local ca urmare a câştigării unui concurs (probabil foarte intens mediatizat în publicații de mare renume și de profil) pentru postul de director de logistică al S.C. Publiserv, concurs susţinut în urmă cu două săptămâni.

Mi–am depus demis demisia din Consiliul Local ieri (n.r. 19.02.2018), pentru că m-am prezentat la un concurs, şi am câştigat acel concurs. A fost interviul acum două săptămâni, şi proba scrisă acum o săptămână. Şi nu pot să fiu şi în postul de director de logistică şi în Consiliul Local. Ăsta este motivul pentru care mi-am depus demisia, pentru a nu fi în incompatibilitate”, a declarat Marius Ghineţ.

Locul lui Marius Ghineţ va fi luat în Consiliul Local de următorul membru pe lista PMP la alegerile locale din 2016, George Apetrei. Acesta va fi cel mai probabil validat în funcţia de consilier local în şedinţa de Consiliu Local de marţi, 27 februarie, 2018. (V.B.)

Articolul precedentDirigintele seminaristului mort: ”Nu înţeleg cum să ai pneumonie la vârsta de 15 ani”
Articolul următorIncendiu într-o gospodărie din Agapia
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.