Uniți mergem până la capăt

PSD Neamț apreciază că cel mai important lucru în acest moment îl reprezintă stabilitatea țării, precum și stabilitatea guvernării pentru îndeplinirea programului de guvernare. De asemenea, declarăm că nu ezităm în a susține unitatea Partidului Social Democrat care și-a asumat obiective clare pe care dorește să le realizeze conform deciziilor adoptate responsabil.

Împreună cu liderul partidului, domnul Liviu Dragnea, decizia noastră este de a fi mult mai fermi și mai radicali în tot ceea ce facem. Majoritatea parlamentară PSD+ALDE nu va fi afectată, guvernarea nu va fi afectată.

Vom realiza programul de guvernare și vom duce până la capăt reforma justiției, cu transpunerea în legislație a deciziilor CCR, CEDO și Directivele Europene.

Decizia de condamnare a lui Liviu Dragnea NU este definitivă.

PSD rămâne unit!

Organizația PSD Neamț

 

 

Articolul precedentUn autoturism şi un camion s-au ciocnit la Dolheşti
Articolul următorLuni are loc prima probă pentru 4.000 de elevi din Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Hoții și penalii se apara intre ei . Nu mai durează mult și poporul român se va trezi . Sper sa se facă dreptate și justiția să nu devină sluga PSD iar voi toți cei care v-ați îmbogățit din banii destinați spitalelor , copiilor , infrastructurii etc să ajungeți acolo unde va este locul.

Comments are closed.