pietricica turism

La aproximativ o oră de când DNA a anunțat trimiterea în judecată a primarului de Piatra Neamț (vezi aici), Primăria, prin serviciul Comunicare, a transmis un comunicat de presă.

Acesta:

«Astăzi, la începutul antrenamentului echipei de Cupa Davis a României, primarul Dragoș Chitic le-a urat succes tenismenilor romani, la meciul din acest weekend împotriva Luxemburgului.

Piatra-Neamț este in această săptămână capitala tenisului masculin românesc.  În calitate de primar al acestui oraș voi sprijini orice competiție care pune in valoare infrastructura sportiva locala, promovează orașul nostru și oferă pietrenilor posibilitatea de a asista la evenimente sportive de cel mai înalt nivel. Doresc succes tenismenilor români și vă invit in acest weekend la Sala Polivalentă să ii susținem împreună.” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Meciurile dintre echipa României și cea a Luxemburgului vor avea loc, sâmbătă și duminică începând cu ora 12, la Sala Polivalentă. Biletele se pot achiziționa  online  pe www.bilete.ro/cupa-davis/  sau se pot cumpăra bilete direct de la Casa de Bilete a Sălii Polivalente zilnic, între orele 10:30-15:30 şi de la Shopping City Piatra-Neamț, între orele 16:00- 21:00.»

Și poze: