pietricica turism

Speranţa Răuceşti are un debut favorabil de campionat, având punctaj maxim după şase etape din acest sezon, chiar înaintea duelului cu rivalii de la Bradu Borca.

Echipa din Răuceşti este beneficiara proiectului „Speranţa, cheia spre performanţă”, a cărui valoare totală este de 224.000 de lei, din care 199.000 de lei este contribuția de la Consiliul Judeţean Neamț.

După un început cu rezultate ceva mai strânse (2-1 cu Ozana Timişeşti şi 3-2 cu Stejarul Ţibucani), Speranţa Răuceşti a continuat cu scoruri detaşate (6-0 cu Viitorul Podoleni, 3-0 cu Voinţa Dochia, prin decizia Asociaţiei Judeţene de Fotbal Neamţ, 6-0 cu ASF Girov şi 6-0 cu AS Grumăzeşti).

Duminică, 13 octombrie, Speranţa Răuceşti va juca în deplasare cu rivalii de la Bradu Borca, cealaltă candidată la câştigarea campionatului judeţean.

„Va fi un meci în care se va vedea valoarea reală a celor două echipe. Eu sper să fie o partidă bună, în care să iasă în evidenţă numai fotbalul, un meci plin de fair-play şi de respect reciproc din partea ambelor echipe. De asemenea, sper ca băieţii noştri să fie în forma cea mai bună. Mă bucur că în partidele cele mai recente am atins nivelul de joc pe care mi-l doresc. Duminică sper să confirmăm jocul şi rezultatele bune din ultima perioada”, a declarat Gabriel Coşa, antrenorul Speranţei Răuceşti.

„Nu vrem să facem paşi greşiţi acasă! Nu omitem însă nici faptul că adversarul are jucători foarte buni, cu experienţă. Sperăm ca vremea să fie frumoasă şi să avem cât mai mulţi suporteri la ceea ce ne dorim să fie un adevărat spectacol fotbalistic. În ultima perioadă, am legat victorii la scoruri, aş spune, anormale pentru fotbal. De aceea, avem nevoie de o confirmare şi împotriva unui adversar similar ca nivel”, a declarat Răzvan Gorea, reprezentantul formaţiei Bradu Borca.                                                 Proiect finanțat de