Comunicat de presă PSD Neamț: „PNL Neamț „dansează“ pe spinarea unui copil greu încercat de soartă”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma comunicatului emis de PNL Târgu Neamț (detalii aici), filiala județeană a PSD a reacționat. Textul integral îl puteți citi mai jos.

„PNL Neamț a mai găsit o vină PSD! A scos la iveală un caz social – un copil cu grave probleme de sănătate, subnutrit, de loc din Târgu-Neamț, pentru care, susțin ei, instituțiile statului nu au instituit nicio măsură de protecție, deși situația a fost analizată din toate punctele de vedere încă din luna martie a acestui an.

Ce treabă are PSD în acest caz, e greu de stabilit, dar așa se întâmplă când nu vezi bârna din ochiul tău, dar vezi paiul din ochiul altuia!

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgu-Neamț au precizat că au propus instituirea de urgență a măsurii de plasament la un asistent maternal, copilul având probleme distrofice, care nu au putut fi rezolvate, deși a fost văzut de către mai mulți medici. Nu este de neglijat nici faptul că micuțul are părinți cu afecțiuni medicale grave. Copilul a fost văzut de către comisia de evaluare a persoanelor cu handicap pentru minori. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgu-Neamț au făcut adrese în lunile martie și mai 2022 către DGASPC Neamț și așa copilul a ajuns la un asistent maternal, la Piatra-Neamț.

De unde învinovățirea unor lideri al PSD pentru această situație, care s-a rezolvat așa cum prevedere legea, prin implicarea factorilor de decizie?

Este revoltător cum a ajuns PNL, din lipsă de alte motive de instigare a nemțenilor, să joace pe spinarea unui copil născut cu grave probleme de sănătate. Atitudinea liberalilor este de neiertat! Dacă ar avea curajul necesar, ar accepta lupte „bărbătești“ pe proiecte, pe inițiative în favoarea nemțenilor, nu să aducă în fața opiniei publice o dramă greu de descris în cuvinte!”

PSD Neamț

Articolul precedentPNL Târgu Neamț: „Indiferența PSD poate ucide! Cei vinovați trebuie să plătească”
Articolul următorTradiții și obiceiuri de Sfântul Pantelimon
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.