Comunicat de presă PSD Neamț: ”Colaborare în interesul nemțenilor pentru organizarea Târgului de Crăciun la Piatra Neamț”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComunicat de presă PSD Neamț: ”Colaborare în interesul nemțenilor pentru organizarea Târgului de Crăciun la Piatra Neamț”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSunt extrem de mulțumit să observ că mesajele și eforturile mele, precum și ale PSD NEAMT, de a propune o altă abordare în politică, pentru județul nostru, prind contur.

Primarul Carabelea a cerut sprijinul Consiliului Județean și Centrului pentru Cultură și Arte “Carmen Saeculare” pentru organizarea Târgului de Crăciun din Piatra Neamț- fapt ce arată maturitate și proactivitate. Am încurajat această colaborare în interesul nemțenilor și voi continua să o fac.

Faptul că vom fi adversari onești în campaniile electorale nu exclude acțiuni administrative comune pentru binele comunității noastre.

…Din păcate, alți lideri liberali nu au înțeles nimic și continuă să promoveze împărțirea județului după criterii politice. 𝐕𝐨𝐦 𝐯𝐞𝐝𝐞𝐚 𝐜𝐮𝐫𝐚̂𝐧𝐝 𝐜𝐞 𝐯𝐚 𝐜𝐚̂𝐬̦𝐭𝐢𝐠𝐚 𝐢̂𝐧𝐜𝐫𝐞𝐝𝐞𝐫𝐞𝐚 𝐜𝐞𝐭𝐚̆𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫: 𝐝𝐞𝐜𝐞𝐧𝐭̦𝐚 𝐬𝐚𝐮 𝐚𝐠𝐫𝐞𝐬𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚?!

Sănătate si numai bine vă doresc!

Comunicat de presă PSD Neamț: ”Colaborare în interesul nemțenilor pentru organizarea Târgului de Crăciun la Piatra Neamț”, ZCH NEWS - sursa ta de informații

#Neamț #PiatraLuiCrăciun #colaborareAdministrativă

Daniel Vasilică Harpa, președintele PSD Neamț

Articolul precedentPuiu Mironescu este liber, dar are interzis în Piatra Neamț timp de 5 ani
Articolul următorA început să ningă, Prefectura Neamț raportează cum se curăță de zăpadă drumurile
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.