După 28 de ani de carieră militară, din care ultimii 11 ani petrecuți în familia Jandarmeriei Neamț ca ofițer specialist comunicații, jandarmii nemțeni i-au adresat un mesaj de rămas bun şi mulţumiri, pentru întreaga activitate desfăşurată în cadrul inspectoratului, colegului locotenent-colonel Obadă Lucian. Acesta a decis să treacă în rezervă, predând ștafeta noului membru al echipei noastre,  sublocotenent Vicol Cornel.

Marți, 10 iunie, într-un cadru festiv și emoționant, pe platoul din incinta Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț s-a desfășurat o ceremonie militară în cadrul căreia sublocotenent Vicol Cornel a depus jurământul militar în fața drapelului de luptă al unității.

Absolvent al Facultății de Automatică și Calculatoare în anul 1998, cu o experiență de 20 de ani în comunicații și stiința calculatoarelor, acesta a devenit cadru al Jandarmeriei Neamţ și a îmbrăcat uniforma militară începând cu data de 1 iunie urmare a promovării concursului organizat, prin încadrare directă, pentru ocuparea funcției vacante de ofițer specialist I comunicații în cadrul Serviciului Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei. (Jandarmeria Neamţ)

Articolul precedentBărbatul care a furat un motostivuitor a fost arestat
Articolul următorCOD GALBEN în Botoşani, Iaşi, Neamţ şi Suceava
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.