Judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Roman a decis să-l aresteze pe Anton Barticel (41 de ani), bărbatul care a intrat în curtea unei firme din Botești și a furat un motostivuitor, în noaptea de 8 spre 9 iunie.

”Admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Roman în dosarul de urmărire penală nr. 1686/P/2019 şi, în consecinţă, dispune arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 10 iunie 2019 şi până la data de 9 iulie 2019, inclusiv, a inculpatului Barticel Anton, aflat în stare de reţinere, cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, în dauna persoanei vătămate S.C. Frenţ Cons S.R.L., înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J27/713/2004, reprezentată legal de administrator Frenţ Iosif”, a decis instanța.

Motostivuitorul, în valoare de aproape 30.000 de lei, a fost recuperat de polițiști și predat proprietarului. Singurul obiect care n-a fost găsit este un flex furat în aceeași noapte, de la aceeași firmă. (C.M.)