ursarescu noua

Procesul de unificare a dreptei, proiect de mare anvergură inițiat de Partidul Național Liberal și Partidul Democrat Liberal, reprezintă cel mai semnificativ semn de unitate din politica românească, trasat pentru a oferi românilor soluția pentru o Românie prosperă. Dacă Partidul Social Democrat încearcă din răsputeri să combată acest proiect de succes, guvernarea disfuncțională, susținerea liberalismului fals al lui Călin Popescu Tăriceanu și sfidarea poporului român prin ultimele decizii de numire în funcția de ministru – a lui Claudiu Manda și respectiv a Rozaliei Biro, care demonstrează numirea în funcție de criterii personale și partinice, nicidecum de competență și expertiză – marele Partid Național Liberal acționează cu responsabilitate, elaborând un proiect de țară și concentrându-se asupra selectării celui mai bun candidat la președinția României.

Argumentele pentru care dreapta autentică românească, reunită în marele PNL, reprezintă soluția pentru prosperitatea României din următorii 10 ani, se regăsesc atât în principiile care stau la baza acestei construcții și anume Demnitate, Libertate, Dreptate, Solidaritate, cât și în atitudinea responsabilă asupra procesului de fuziune și al selecției prezidențiabilului dreptei, respectând opinia cetățenilor și instituția președintelui, pe care marele PNL o repoziționează în raport cu dorințele, exigențele românilor și cu spectrul politic, economic și social. Partidul Național Liberal este adevăratul partid al mediului de afaceri, al întreprinzătorilor, al proprietății private, al tinerilor antreprenori și al competitivității, principiu care le lipsește cu desăvârșire lui Victor Ponta și PSD-ului, dovadă ultimul Consiliu Național al PSD și lansarea candidaturii la prezidențiale. Spre deosebire de aceștia, competitivitatea este vizibilă în cadrul PNL, respectându-se candidatura internă a fiecărui potențial prezidențiabil și tratând cu răspundere cercetările sociologice care reflectă opinia românilor.

“Promovăm o politică a valorilor și vom intra în campania pentru alegerile prezidențiale încrezători în potențialul dreptei unificate. Marele Partid Național Liberal este partidul modernizării României, care stă la dispoziția românilor, dorindu-și o societate civilă puternică și implicată. Suntem pregătiți pentru competiție și ne bazăm pe argumente solide atunci când spunem că PSD-ul nu guvernează, ci mai degrabă intoxică” – a declarat deputatul PNL de Neamț, Dorin Ursărescu.

3 august 2014
Dorin Ursărescu, deputat PNL de Neamț

1 COMENTARIU

  1. iauzi frate un liberal de profesie tepar cu cecuri fara acoperire.. ursarescu dorinel!! ce dreapta unita? ce liberalism baiatule? ai face echipa buna cu fratele de cruce farcaseanu alt tepar si stiti voi unde….la mititica! hai pa..!

Comments are closed.