Comunicat de presă: Biroul executiv judeţean Neamţ al PRM acuză, ZCH NEWS - sursa ta de informații

1. Toate acţiunile destabilizatoare desfăşurate în interiorul PRM de câteva persoane care acţionează în numele cetăţeanului C.V.Tudor  – exclus din partid în iulie 2013, de cei peste 750 delegaţi la Congresul PRM, reprezentând 36 de filiale judeţene – nu fac decît să întărească convingerea partizanilor PRM că procesul de reformare şi democratizare a partidului trebuie finalizat în regim de urgenţă.

În prezent sunt 3 procese intentate împotriva PRM-ului de  C. V.Tudor, aflate în faza judecăţii în Apel. Într-unul dintre ele instanţa a respins încercarea lui de a reveni în fruntea PRM-ului.

Prin urmare, orice acte de excluderi, numiri în funcţie, etc emise de C. V.Tudor  precum şi orice acţiuni desfăşurate în teritoriu, de interpuşii săi sunt nule şi neavenite, mai ales că ele sunt o continuare a ceea ce Vadim face de ani de zile în PRM-ul pe care l-a transformat în SRL de familie: încalcă fără reţinere legi, statute şi regulamente, angrenând, din păcate şi oameni care n-au realizat că acest personaj şi-a pierdut credibilitatea în faţa cetăţenilor acestei ţări şi nu mai poate reveni în fruntea PRM-ului, asociaţie politică alcătuită din oameni liberi animaţi de un program naţional patriotic şi justiţiar.

2. În contextul celor de mai sus simulacrul de şedinţă PRM din organizaţia comunei Borleşti, la care, din cei peste 400 de membri de partid au participat cel mult 10 şi un aşa-zis reprezentant numit ilegal de C. V.Tudor – care a exclus din partid 2 consilieri locali ai PRM urmând ca aceştia să-şi piardă mandatul face parte din acţiunile diversioniste, menite să creeze derută în rândurile partidului.

Biroul executiv judeţean Neamţ ales statutar la conferinţa judeţeană din august 2010 cu mandat de 4 ani – asigură membrii partidului şi filialele locale că asemenea samavolnicii nu-şi vor găsi aplicare!

Conducerea PRM aleasă de Congresul de la Alba Iulia este hotărâtă să readucă PRM-ul în viaţa politică a României.

Ne cerem scuze faţă de cetăţenii României pentru faptul că PRM este acum, temporar, lipsit de posibilitatea de a le fi alături – în mod activ, decizional, dar îi asigurăm, că în scurt timp vom lupta împreună pentru a readuce această ţară dăruită de Dumnezeu cu bogate resurse naturale, pe calea dezvoltării şi, implicit, cetăţenii ei oameni harnici şi inteligenţi la nivelul de viaţă pe care îl merită.

Sărbători fericite!

Vicepreşedinte PRM