0:00

Comunicat de presă: Atacurile nefondate ale PNL sunt rezultatul unei demagogii politice ieftine, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConstat cu stupoare că, dintr-un considerent strict electoral, PNL (același PDL „revopsit“) își continuă campania de dezinformare a locuitorilor județului Neamț.

Disperarea propagandistică a PNL este cauzată de falimentul tot mai evident al politicilor publice inițiate de acesta, precum și de ineficiența PNL de a se impune pe scena politică din România.

PNL este astăzi o „fantomă“ a trecutului său istoric, iar strategiile ineficiente de propagare în spațiul public sunt completate cu atacuri la persoană, penibile și sterile, care decredibilizează dreapta românească.

Asumarea fără nici un merit a contribuției unor liberali controversați și pseudo-anonimi (de exemplu George Lazăr – fost prefect de Neamț, mandatat să reprezinte în județul Neamț interesele guvernului USL condus de Victor Ponta la realizarea unor obiective de interes județean) dovedește o încercare de manipulare a electoratului, în scopul evident de a se atinge o vizibilitate politică a actualilor „strategi“ liberali.

Aceasta trebuie obținută cu orice preț, inclusiv cu denaturarea adevărului, minciuna având „picioare scurte“, dar eficiență maximă!

Credibilitatea politică a domnului George Lazar este vădit diminuată de faptul că acesta uită să precizeze faptul că modernizarea sectoarelor de drum național pe tronsonul DN 15 Piatra Neamț – Roman a fost posibilă și datorită demersurilor legale făcute de parlamentari ai PSD (deputatul Ioan Munteanu și deputatul Ionel Arsene, președintele PSD Neamț) și a beneficiat de sprijinul reprezentanților PSD din administrația județeană.

Instituția Președintelui CJ Neamț este condusă (după cum domnul George Lazăr știe prea bine) de domnul Constantin Iacoban, lider al UNPR, partener onest și credibil de guvernare al PSD.

De asemenea, fără aportul consilierilor județeni PSD și UNPR, precum și al vicepreședinților PSD ai CJ Neamț, concretizarea obținerii finanțării lucrărilor ar fi fost imposibilă!

Cu regret trebuie să punctez faptul că George Lazăr încearcă să-și „transfere“ capital electoral, atacând nepermis, injust și extrem de dur PSD, deși a ocupat o demnitate publică într-un guvern condus de PSD, după ce (privind în istorie) domnia sa nu a fost niciodată atât de „vocal“ în interiorul USL (structura politică ce l-a propulsat în funcție și ale cărei elemente le critică acum cu nonșalanță).

Femeile Social Democrate au însă caracter.

Sunt mandatată de voința a 15.000 de militante PSD din județ să consider atacurile nefondate ale PNL ca fiind rezultatul unei demagogii politice ieftine, „greu digerabile“ pentru un electorat care este bine informat și care nu poate fi manipulat atât de ușor, așa cum cred autointitulații lideri ai PNL Neamț.

Cireașa de pe „tortul disperării“ a fost pusă de prestația lamentabilă a proaspătului „liberal“ Dan Laurențiu Leoreanu, primarul municipiului Roman, care, din dorința de a-și păstra influența în cercurile de putere pe care le conduce, a reușit „performanța“ de a prezenta în fața unei instanțe de judecată o lecție „originală“ de administrație publică locală, care nu are nici un corespondent în realitatea de fapt!

Profit de aceasta ocazie să reamintesc nemțenilor că PNL = PDL și că liberalii domnului Cozmanciuc se adresează unui electorat căruia guvernarea PSD i-a mărit salariile și pensiile, electorat care nu va uita niciodată ca PDL-ul de ieri (PNL-ul de azi) este partidul care a măcelărit veniturile românilor, direcționând banii publici spre segmente „obscure“ de corupție instituțională.

PSD și partenerii săi de guvernare din UNPR nu vor accepta niciodată promovarea minciunii, calomniei și manipularea fără nici o rezervă a nemțenilor de către PNL – un partid în criză evidenta de IDENTITATE!

Emilia ARCAN

Vicepreședinte al Organizației Femeilor Social Democrate România,

Președinte al Organizației Femeilor Social Democrate Neamț

Articolul precedentDragoș Chitic anunță pentru 2016: impozite nemajorate și reduceri fiscale
Articolul următorLIGA A III-A: Bucovina Rădăuţi – Cetatea Târgu Neamţ 3 – 0
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Realista ,concreta si directa ,asa cum o stiu social democrati din judetul Neamt ,reuseste prin Comunicatul de presă: Atacurile nefondate ale PNL sunt rezultatul unei demagogii politice ieftine,,sa clarifice ca PSD și partenerii săi de guvernare nu vor accepta niciodată promovarea minciunii, calomniei și manipularea fără nici o rezervă a nemțenilor de către PNL – un partid în criză evidenta de identitate.
    Felicitari doamna presedinta!

Comentariile sunt închise.