reclama autocenter

Ionel Arsene, vicepreședinte al Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură

Președintele PSD Neamț, deputatul Ionel Arsene, a fost ales în conducerea noii comisii pentru Transport și Infrastructură, care își va începe activitatea în această sesiune parlamentară. El va ocupa funcția de vicepreședinte al Comisiei.

Sunt onorat de această alegere și le mulțumesc colegilor mei pentru încrederea și susținerea acordate. Sunt convins că noua Comisie pentru Transport și Infrastructură va reuși să se adreseze mult mai bine și mai eficient nevoilor legislative din acest domeniu. De asemenea, vreau să-i asigur pe alegătorii din Colegiul meu și pe cetățenii județului Neamț că, prin intermediul acestei numiri, voi depune toate eforturile ca să promovez și să susțin proiectele de infrastructură de care județul nostru are nevoie pentru dezvoltare. Totodată, vreau să transmit autorităților locale și județene că au un mine un partener de încredere pentru dezvoltarea proiectelor din aria de competență a comisiei pe care o voi conduce”, a afirmat deputatul social-democrat.

Comisia de Transport și Infrastructură a Camerei Deputaților se va ocupa de următoarele domenii: „infrastructură, transporturi feroviare, rutiere, fluviale, maritime şi aeriene; infrastructura transporturilor; sistematizarea, organizarea şi reglementarea transporturilor; siguranţa transporturilor, transportul public”.

Articolul precedentȘoferii nemțeni, mai vigilenți, dar cu viteza în sânge
Articolul următorParlamentarii vor vinde magneţi prin boutique-ul propriu