reclama autocenter

pol locala sediu

Angajaţii Poliției Locale Piatra Neamț, care l-au amendat pe Florin Ghineț pentru parcare neregulamentară, acțiune în urma căreia s-a iscat un adevărat scandal, demn de posturile naționale de televiziune, sunt cercetați de o comisie.

Potrivit conducerii Poliției Locale Piatra Neamț incidentul nu ar fi avut loc dacă Florin Ghineț nu ar fi refuzat inițial semnarea procesului verbal întocmit pentru contravenția în cauză, deși, aceeași conducere spune că existau și alte căi de aplanare a conflictului, decât părăsirea de către agenți a locului unde a avut loc respectivul conflict.

”Comisia de cercetare analizează tot ceea ce s-a întâmplat acolo, inclusiv filmările existente. Din punctul de vedere al agenților, acestora li s-a părut că cea mai bună idee este să plece de la fața locului, deși existau și alte metode de a aplana conflictul. În urma verificărilor și a deciziei pe care o va lua comisia de cercetare se va stabili ce trebuie făcut în continuare și desigur rezultatele vor fi făcute publice”, a declarat Eugen Pancu, șeful Poliției Locale Piatra Neamț. Scandalul dintre Florin Ghineț și polițiștii locali s-a iscat zilele trecute când cel dintâi a parcat mașina neregulamentar și a fost amendat cu două puncte de amendă, în valoare de 170 de lei. (I. CĂLIN)

Articolul precedentEtapă în Liga a III-a
Articolul următorErasmus+ „upgradat”