0:00

Şapte constructori concurează pentru modernizarea drumului spre Bisericani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiComanda Consiliului Judeţean Neamţ pentru realizarea lucrării de reabilitare şi modernizare a drumului judeţean DJ 157C de lângă Primăria Alexandru cel Bun şi până la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani se dovedeşte a fi atractivă pentru nu mai puţin de şapte firme şi asocieri de firme, interesate să încaseze circa 13,5 milioane de lei. Consiliul Judeţean Neamţ a lansat oferta, la sfârşitul lunii trecute, pe site-ul de specialitate „e-licitaţie.ro“ şi în urmă cu două zile a avut loc şedinţa de deschidere a ofertelor pentru lucrare.

„La respectiva şedinţă am constatat că sunt nu mai puţin de şapte ofertanţi interesaţi de a executa lucrarea. Asta înseamnă că firmele de specialitate au încredere în noi, că procedura a fost transparentă, iar concurenţa este benefică atât din punct de vedere a calităţii la care se va realiza lucrarea, cât şi din punct de vedere al costurilor. Este o lucrare importantă ca valoare – vorbim de circa trei milioane de euro, dar şi din punct de vedere edilitar, pentru că traseul este extrem de frecventat atât de către turişti, cât şi de cei care ajung la Spitalul de Pneumoftiziologie Bisericani. Aşteptăm rezultatul comisiei care va analiza cele şapte oferte şi în primăvară, când condiţiile meteo vor permite efectuarea lucrării, va începe treaba“, a declarat Constantin Iacoban, preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

După ce se cunoaşte numărul de ofertanţi tentaţi de valoarea estimativă a lucrării – 13.412.969 de lei, din fonduri publice – urmează ca membrii comisiei să analizeze ofertele înregistrate din punct de vedere al documentelor de calificare şi apoi din punct de vedere financiar şi tehnic. După aceste două etape, se va anunţa câştigătorul care va realiza „Reabilitarea şi modernizarea DJ 157C DN15 (Viişoara) – Scăricica – Bisericani – Sanatoriul Bisericani km 0+000 – 6+615“.

Cei şapte ofertanţi sunt: SC Victor Construct SRL, SC Conextrust SA, Asocierea SC Pro Invest SRL lider cu SC Conest SA, SC Enviro Construct SRL, SC Danlin XXL SRL, Asocierea SC Occidental Construct SRL şi SC Capital Invest SRL şi Asocierea SC Aqua Parc SRL şi SC Construcţii Gabap SRL. (CJ Neamţ))

Articolul precedentCrăciun, arestat pentru lovire şi şantaj
Articolul următorUn tânăr de 19 ani a bătut un taximetrist şi i-a furat maşina
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.