În această dimineață, 2 aprilie, la intersecția străzilor Dimitrie Leonida şi Ozana, din Piatra Neamț, a avut loc o coliziune frontală între două autoturisme, cauzată, potrivit martorilor, de nerespectarea indicațiilor semaforului. Un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Hangu, a pătruns în intersecția cu strada Ozanei, pe culoarea roșie a semaforului, intrând în coliziune cu un altul, ce venea pe sensul opus de mers, al cărui șofer are 49 de ani și este din Piatra Neamț. Cel din urmă a efectuat în mod corect o manevră la stânga, pentru a intra pe strada Ozanei, pe culoarea verde a semaforului.

Coliziune între două autoturisme, cu o victimă, într-o intersecție din Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma impactului, un pasager, în vârstă de de 85 de ani, din județul Vaslui, din cel de-al doilea autoturism, a suferit mai multe traumatisme fiind transportat la spital. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, potrivit informațiilor furnizate de agent Georgiana Pușcașu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț. Polițiștii au întocmit dosar penal șoferului din Hangu pentru vătămare corporală din culpă, ancheta urmând să stabilească cu exactitate care au fost circumstanțele de producere a accidentului. (Angela Croitoru)

Articolul precedentFostul șef al Poliției Locale Vânători-Neamț bun de plată
Articolul următorComunicat de presă. Organizația de tineret a PNL Neamț și-a ales liderul. Vlad Țapu-Nazare, noul președinte.
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.