0:00

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizare COD GALBEN, de viscol, pentru zona de munte a judeţelor Bacău, Neamţ şi Suceava. Avertizarea este valabilă până sâmbătă, 29 ianuarie, la ora 8.

COD GALBEN Viscol în zona de munte a judeţelor Bacău, Neamţ şi Suceava, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În intervalul menționat, la munte, în special la altitudini de peste 1.700 metri, vântul va avea intensificări, cu rafale ce vor depăși 80-100 km/h, va fi viscol, zăpada troienită și vizibilitatea redusă. Vineri (28 ianuarie), pe arii restrânse, intensificări ale vântului vor fi și în zonele mai joase de relief din Transilvania și Oltenia, cu viteze de 45-55 km/h. Începând din noaptea de sâmbătă spre duminică (29/30 ianuarie), vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, dar îndeosebi la munte, unde va fi viscol. În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, ANM va actualiza prezentul mesaj în dimineața zilei de sâmbătă (29 ianuarie)”, potrivit meteorologilor. (M. CONSTANTINESCU; HARTA: ANM)

Articolul precedentNeamț. Imagini inedite. Incendiu în sat Stânca, comuna Pipirig
Articolul următorTrei ambarcațiuni și 28 plase filament confiscate pe Lacul Izvorul Muntelui din Bicaz de Poliția Navală
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.