Jumătatea de vest a județului Neamț precum și județul Bacău sunt sub atenționare cod galben de furtuni și vijelii. Aceste fenomene sunt așteptate de pe 15 septembrie, de la ora 10:00, până pe 16 septembrie, la ora 06:00.

Cod galben de ploi în Neamț și Bacău, ZCH NEWS - sursa ta de informații„În cea mai mare parte a Transilvaniei și a zonei montane și local în Muntenia și Moldova vor fi perioade cu instabilitate atmosferică. Aceasta se va manifesta prin averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (cu rafale de 50-60 km/h), izolat vijelii și grindină. În intervale scurte de timp, sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor fi de 20-30 l/mp și izolat de peste 40-50 l/mp”, conform ANM .

Din cauza precipitațiilor temperaturile scad dramatic, cu peste 10 grade față de ziua anterioară. Conform informațiilor de pe siteul ANM, pe 14 septembrie mercurul din termometre a ajuns până la 32 de grade, iar azi nu vor fi mai mult de 20 de grade. (G.S.)

Articolul precedentAcțiuni de protest la căile ferate
Articolul următorVIDEO. Incendiu la râpa lui Coroi: a fost necesară intervenția unui alpinist
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.