Vineri, 7 octombrie, s-au pus, oficial, bazele unei coaliții anti-Iohannis la Târgu-Neamț. În cadrul unei conferințe de presă, președintele PSD Târgu-Neamț, Daniel Harpa, s-a înconjurat de noii săi aliați: Ion Asaftei (PLR Neamț), Stejărel Nistor (PRM Neamț), Gheorghe Trofin (PP-DD Târgu-Neamț), Costel Șoldan (UNPR Târgu-Neamț), Viorel Tănase (PER Târgu-Neamț) și Lucian Agachi (PRM Târgu-Neamț).

„Sper ca la al doilea tur de scrutin, mai ales că avem alături de PSD și alte forțe, vom obține cu siguranță peste 60-65%, pentru ca viitorul președinte să fie Victor Ponta. Mă bucur să am alături de mine astăzi pe dl. Asaftei Ion, președinte PLR Neamț și pe ceilalți invitați. După cum bine se știe la nivel național s-a semnat un protocol de susținere a viitorului președinte, dl. Victor Ponta și așa cum era normal am venit în fața dv. cu această echipă puternică”, a spus Daniel Harpa.

“Orice vot dat dlui. Ponta, este un vot dat și dlui. Tăriceanu, viitorul prim-ministru al României. Lumea trebuie să înțeleagă acest lucru, pentru că nu trebuie să uităm acest regim de tristă amintire care este pe ducă și aici vorbim de regimul Băsescu. Este o situație în care se joacă destinul României, pentru ca acest interpus al lui Băsescu, respectiv Klaus Iohannis, să nu aibă șanse să ajungă la conducerea României”, a spus și Ion Asaftei, președintele PLR Neamț.

Coaliție anti-Iohannis la Târgu-Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații

“Noi, PRM Neamț, mulțumim alegătorilor din Târgu-Neamț care au votat cu dl. Corneliu Vadim Tudor și conform protocolului semnat între PRM și UNPR, vom susține în continuare pe dl. Harpa și pe viitorul președinte, Victor Ponta”, a spus și Nistor Stejărel, liderul PRM Neamț.

“S-a hotărât la nivelul central al partidului alianța cu PSD, iar noi ca niște membri disciplinați mergem pe același drum”, a spus și Gheorghe Trofin, șeful PP-DD Târgu-Neamț.

„Pentru că organizația UNPR Târgu-Neamț este o organizație mică, considerăm PSD-ul ca fiind fratele nostru mai mare. Susținem candidatura dlui. Ponta la președinție”, a spus și Costel Șoldan, șeful UNPR Târgu-Neamț.

“PER promovează valorile și interesele naționale , sprijină proiectele de dezvoltare a orașului și este alături de primarul Harpa și în aceeași măsură susține candidatura dlui. Victor Ponta la președinție”, a spus și Viorel Tănase, șeful PER Târgu-Neamț. (C.T. STURZU)

Articolul precedentPelerinaj de hramul Bisericii „Sf. M. Mc. Mina” din Dărmănești
Articolul următorMirii de aur ai comunei Alexandru cel Bun

3 COMENTARII

  1. PSD-UL TARGU NEAMT A INFIINTAT FILIALE PENTRU TOATE PARTIDELE ! CINE A AUZIT DE ASA PARTIDE IN TARGU NEAMT?????? ca sa iasa bine Arsene infiinteaza FICTIOV PARTIDE LOCALE.mA APUCA RASU!

Comments are closed.