spital roman

Conducerea Spitalului Roman vrea ca, la parterul instituției, să amenajeze câteva locuri de relaxare pentru pacienți și vizitatori. Acest lucru este posibil în spațiul în care, odată, s-a amenajat bazinul pentru secția de recuperare, dar care nu a fost niciodată funcțional. De 15 ani de când mă aflu aici, pompele nu au funcționat și nici nu văd o șansă ca ele să fie reabilitate. A căzut și gresia, iar singura soluție este ca spațiului să-i fie dată o altă utilitate. La parterul spitalelor civilizate am văzut organizate o bibliotecă, o cofetărie unde să se întâlnească pacienții cu rudele, chiar și un coafor. Eu mi-aș dori așa ceva dacă aș fi pacient. Ne gândim la câteva activități «mai umane», să nu arate totul ca un spital, a declarat Cătălina Pălăncianu. (C.M.)

Articolul precedentCherestea confiscată
Articolul următorCetatea Târgu Neamţ se pregăteşte pentru Liga a III-a