0:00

Femeia de 44 de ani, din localitatea Gâdinți, acuzată că a înșelat un bărbat cu o sumă enormă, după ce l-a indus în eroare că este grav bolnav (amănunte aici), a obținut clemența magistraților. Ea fusese reținută pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentată în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Roman cu propunere de arestare preventivă.

Clemență în cazul înșelăciunii de 60.000 de euro, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă deliberări, instanța a respins solicitarea procurorilor și a aplicat cea mai blândă măsură preventivă, controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, libertatea limitată fiind valabilă până la data de 6 octombrie. În acest timp, acuzatei i s-au impus anumite obligații și nu are voie să depășească limita teritorială a județului Neamț și nici să se apropie sau să comunice cu bărbatul înșelat.

Clemență în cazul înșelăciunii de 60.000 de euro, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Atrage atenţia inculpatei asupra dispoziţiilor art. 215 alin. (7) C.pr.pen., potrivit cărora în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin măsura controlului judiciar, poate fi înlocuită cu măsura arestului la domiciliu sau a arestării preventive”, conform instanței. Decizia Judecătoriei Roman nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău. (G.S.)

Articolul precedentPiatra Neamț: Greu de plătit taxa turistică de 2 lei!
Articolul următorO lună până la începerea școlii, când sunt programate vacanțele
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.